Koop een Vakantiewoning

 

Via iSella.com hebben wij verschillende agenten die kunnen helpen om de ideale woning te vinden die u wilt verhuren als korte termijn vakantiewoning. Het is heel belangrijk dat een makelaar over deze gespecialiseerde deskundigheid beschikt. De reden is dat elke stad en soms een gemeenschap binnen een stad, verschillende wetten heeft met betrekking tot de korte termijn verhuur; sommige steden hebben de industrie zelfs geregeld.

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren van kopers hoe zij het eigendom van hun vastgoed kunnen organiseren met betrekking tot de diverse fiscale zaken zoals bijvoorbeeld het vermijden van goed- /successierechten. Er zijn veel factoren die moeten worden afgewogen en er bestaat geen eigendomsstructuur die bij alle kopers past. Elke koper heeft persoonlijke aspecten die men in overweging moet nemen wanneer men een tweede huis in Florida wil kopen.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van een bedrijf in Florida. Wanneer u een woning in uw eigen naam koopt, kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van een fiscale ID (ITIN) van de Internal Revenue Service, in combinatie met vele andere zakelijke diensten.

Als u wilt komen kijken om een huis als vakantiewoning te kopen, neem dan contact op met Lars Heldre
Management Services

 

FloridaVerhuur.nl biedt meer diensten dan wat normaal gesproken wordt aangeboden door andere beheermaatschappijen van vakantiewoningen. De reden hiervoor is dat de meeste van onze eigenaren niet tot de lokale bevolking behoren en daarom behoefte hebben aan een managementbedrijf dat ieder organisatorisch aspect van een geslaagde vakantieverhuur aankan. Om aan deze behoefte te voldoen, is ons bedrijf uitgegroeid tot een zogenaamde "One Stop Shop!"

 

Vergunningen en registratie: 

Wij maken het eenvoudig voor u! Uw vakantiewoning woning zou onder onze collectieve licentie met de afdeling Hotel en Restaurants worden geregistreerd. In steden waar de vakantieverblijven worden gereguleerd, zoals in Fort Lauderdale, kunnen wij er ook voor zorgen dat uw huis is geregistreerd bij de stad en voldoet aan alle eisen voor stedelijke vakantiewoningen.

 

Huishouden:

We hebben verschillende schoonmaakbedrijven die 100% toegewijd zijn aan de eigenaren van de huurwoningen om ervoor te zorgen dat iedere bezoeker een superieur verblijf heeft. Doordat check-outs en check-ins vaak op dezelfde dag plaatsvinden, kunnen onze schoonmakers ervoor zorgen dat u een hoge bezettingsgraad bereikt. Inchecken bij een vakantiehuis van FloridaVerhuur.nl zou niet anders mogen zijn dan inchecken in een vier- of vijf sterren hotel.

 

Onderhoud en reparaties

Wij hebben fulltime vastgoedbeheerders die zorg dragen voor alle huizen van onze eigenaren. Als er kleine touch-ups of reparaties nodig zijn dan kunnen wij het probleem meteen verhelpen zodra het is gebeurt. Dit om ervoor te zorgen dat uw gasten en toekomstige gasten niet worden gehinderd. Onze organisatie beschikt over speciale bedrijven die snel kunnen reageren op eventuele problemen die zich voordoen bij een woning. Onze woningmanagers fungeren ook als verbindingsofficier tussen u en de leveranciers voor het leveren van diensten zoals onderhoud van het zwembad, groenvoorziening en ongediertebestrijding.

 

Boekhouding en belastingen

Alle verhuur in de staat Florida die voor een periode van zes maanden of korter plaatsvindt, is onderworpen aan 6% BTW en 5% Toeristische Ontwikkeling Belasting (ook wel aangeduid als toeristenbelasting, bed belasting of resortbelasting). Nogmaals, wij maken het u gemakkelijk door deze belastingen voor u op een maandelijkse basis te betalen.

 

Middels onze management software-oplossing houden wij al uw inkomsten bij en voor de meeste van onze klanten betalen wij ook facturen en beheren al hun uitgaven. Dit is erg handig voor u aan het eind van het jaar, wanneer het tijd is om uw jaarlijkse aangifte te doen. Voor internationale huiseigenaren die niet hun eigen accountant hebben, maken we gebruik van een accountantskantoor dat een bijzondere expertise in de voorbereiding van fiscale aangiften voor vreemdelingen, buitenlandse bedrijven in het buitenland, of Amerikaanse dochterondernemingen die ons eigendom is van het buitenland gevestigde entiteiten heeft.

 

Renovatie & interieur

Wij kunnen u helpen elk renovatieproject en verbetering van uw eigendom te beheren. Veel van onze vakantie woning eigenaren hebben hun huizen opgewaardeerd met nieuwe vloeren, impact orkaan ramen, etc.  Een meerderheid van onze vakantiehuizen zijn ook professioneel ingericht door B Pascuali Interiors.

 
Marketing

 

Waarom zou u gebruik maken van FloridaVerhuur.nl te beheren en de markt van uw vakantiewoning huis?

 1. Wij geloven dat het antwoord op deze vraag is dat in alles wat we doen, met inbegrip van verkoop en marketing, we altijd proberen om de extra mijl te gaan om ervoor te zorgen dat we voldoen aan onze naam en zal u voorzien van een superieure ervaring.

 2. We geloven dat we één van de meest elegante en gebruiksvriendelijke websites/portals in de industrie, die werd op maat gebouwd en geprogrammeerd door een aantal van de beste en slimste webportal ontwikkelaars.

 3. We hebben verschillende land- en taalversies van de website/portal met buitenlandse domeinen in verschillende landen, en zal blijven om onze website/portal lanceren in andere landen.

 4. Met verschillende versies van onze website portal in veel landen, zijn we het verkrijgen van SEO (search engine optimization) bij zoekmachines in verschillende landen in verschillende talen.

 5. Al eigendom beschrijvingen onze eigenaren 'zijn geschreven door een professionele promotie-schrijver.

 6. Alle inhoud, met inbegrip van uw beschrijving van het eigendom, op onze websites/portals in andere landen, zijn professioneel vertaald door een vertaalbureau.

 7. Al vakantie woningen onze eigenaren 'zijn professioneel gefotografeerd door een van de beste onroerend goed fotografen in Florida.

 8. Onze management/marketing software-oplossing met één interface maakt het voor ons mogelijk om slechts "één" web-advertentie te maken en deze te verspreiden naar 30 marketing kanalen over de hele wereld, met inbegrip van HomeAway, VRBO, Expedia, Booking.com, Airbnb , Flipkey, Tripadvisor, en nog veel meer.

 9. Dankzij vele jaren marketing in Scandinavië, hebben we veel Scandinavische huurders.

 10. Wij behandelen iedereen gelijk. Geen enkele eigenaar wordt minder of juist meer gepromoot dan de woningen van andere eigenaren, tenzij een eigenaar zelf heeft aangegeven dat hij of zij minder promotie wil

 11. We hebben fulltime verkoopteam en boekingskantoren wiens taak het is om u te helpen om een hoge bezettingsgraad te realiseren, maar ook om elke huurder screenen. Wij streven ernaar om u te helpen inkomsten te genereren, terwijl nog steeds op zoek naar uw huis en het vermijden van conflicten met uw buren.

 12. We hebben fulltime toegewijde vastgoedbeheerders wiens taak het is om te kijken naar de specifieke eigenschappen van eigenaren. Onze woningmanagers fungeren ook als verbindingsofficier tussen u en de leveranciers voor het leveren van diensten zoals onderhoud van het zwembad, groenvoorziening en ongediertebestrijding.

 13. Met een fulltime directeur met IT-achtergrond en een oprichter met een passie voor technologie, zullen wij altijd in de voorhoede van de technologie verblijven. Wij zijn ervan overtuigd dat is de sleutel tot ons succes en de toekomstige groei.

Simpel gezegd: wij bieden vakantie woningen met de meeste online exposure, met de beste foto's en presentaties om het spel te winnen: dat is waar wij in excelleren!